Az én sztorim

Ismerd meg az én történetem

Szeretettel köszöntelek!

Adorján Zsuzsanna

Szeretettel köszöntelek!

Ebben a kis történetben szeretném megosztani veletek miért segítek embertársaimnak.

Problémáim 25 éve kezdődtek...

… első terhességem alatt.
Kialakult egy bélrendszeri gyulladásos problémám amiben manapság már egyre többen szenvednek.
Sajnos 21 évig kaptam rá különböző a hagyományos medicina területén alkalmazható gyógyszereket ,szteroidokat és biológiai kezeléseket, amik ritkán ugyan hoztak átmeneti rövid sikereket de sajnos mindig azt mondták amikor vissza estem , hogy ezzel együtt kell élni.
Egy ördögi körforgásban voltam.

4 éve jelentős pozitív változást köszönhettem egy jó döntésnek

Bátran felvállalom, van kiút az ördögi körforgásból, pl. életmód változás mentori segítséggel!
Természetesen a súlyos gondjaimat nem csak az étrenddel tudtam rendbe tenni, hanem egy olyan termék paletta célzott együttes használatával amit egy folyamatos szakmai és mentori segítséggel kaptam meg. Ezeket bátran használtam mivel kizárólag a legjobb minőségi gyógynövényekből állították össze a számomra.

Bár nem volt könnyű az első 3-5 hónap de megérte az áldozatokat. Ma már elmondhatom hogy 10 hónap alatt teljesen elmúltak a bélrendszeri gondjaim + leadtam 26 kilót ami egy külső megújulást is adott a számomra. Ezért soha senki meg nem ingathat a hitemben hogy jól működő programjaink vannak.

Az eredményeim sarkalltak...

…arra, hogy elkezdjem ajánlani az ismerőseimnek is a programjainkat.

Egyszerű családanyaként egy újszerű jövőt építek. Mindennapjaimat egy kis nógrádi faluban élem a családommal. Szerencsésnek mondhatom magam hogy párom mindenben támogatott a kezdetektől fogva és mai napig sokat segít a háttérben.

Mivel egyre többen keresnek meg hogy segítsek a számukra is ,úgy éreztem ez egyfajta szolgálat is hogy eljuttassak egy olyan alternatív lehetőséget másoknak, amik pozitív változásokkal lesznek segítségükre. Mint, amiben jómagamnak és több ezer embernek is sikerült eredményeket elérni.

Elkötelezetten és folyamatosan fejlesztve végzem a mentori segítség nyújtást azoknak akik ezt elfogadják. Az egyre fejlettebb technikát segítségül használva ehhez.

A családom
Férjemmel
Barátokkal
Online megbeszélésen

A program alatt rengeteg jó dolgot megtapasztaltam.

Vissza nyertem a jó közérzetem, az önbizalmam, a régi kedvenc ruháimat.

Keress bátran, neked is segítek, ha visszanyernéd régebbi alakod, és önbizalmad.
Szeretettel várlak a csoportjaimban itt és itt.

Természetesen az eredményekből kifolyólag kialakulnak barátságok is...

… és további lehetőségekben is tudunk segíteni akiknek ez szimpatikus. Egy pozitív csapat támogat, kellemes összejövetelek, kikapcsolódás, töltődések, jó hangulat, további barátságok.

Közös meeting
Mentoraimmal

Vélemények

és sikerek

17 kilóval lett kevesebb alig 5 hónap alatt. A puffadás, a reflux és az állandó fáradékonyság teljesen megszünt. Gombás fertőzések havi szinten gyötörték, mára ez is a múlté. A legjobb az egészben, hogy a petefészkeimben számos apró ciszta volt ( PCOS), amitől nehezen ment a teherbeesés. Ennek ellenére nagyon nehezen és sokára, de lett 2 fiam. A program befejezte után 2 hónappal újra sikerült teherbe esnem.
Zsuzsi
4 hónap alatt 17kg sikerült leadnia, elmondása amiért belefogott a programba: “Candida miatt kezdtem el inni, és teljesen rendbe hozott. Grapefruit mag cseppet is ittam.”
Tímea
“4 hónap alatt 11 kiló ment le , a vérnyomásom helyre állt ami a program előtt mindig magas volt! Kevésbé visel meg az allergiám és sokkal jobb a közérzetem! Tartom az étrendet a program után is .A súlyomat tudom tartani amit elértem én maradok ennél az életmódnál! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nekem ez szuper jól bevált ❤️”
Györgyi
Változás nem életkor függő! Első hónap végére lerakhattam asztmapipám! Mivel szakácsként dolgoztam megtaláltam a módját hogy hogyan oldjam meg a szükséges étkezést .Sokkal energia dúsabb vagyok!
Kati
“Bár csak előbb elkezdtem volna! Akkor hamarabb megszűntek volna a problémáim. imádom a programot.Egy percet se bántam meg.nem éheztem…sőt…. visszanyertem a régi kedvenc ruháimat!”
Ilona

több izgalmas sikertörténetre vagy kíváncsi?

VÁRLAK TÉGED IS ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉGEINKBE

Ahol termék információkkal, eredményekkel, megoldásokkal, egészséges receptekkel, és sok-sok motivációval segítjük egymást.

TE MELYIKET SZERETNÉD?​

Válassz az alábbi lehetőségek közül, és kattints arra, amelyik igaz rád:

De szereted a finom magyaros ételeket és továbbra is ilyeneket szeretnél enni?
Egészségi, emésztési problémáid vannak, méregteleníteni szeretnél?
Olyan módszert keresek, ami kevés mozgást igényel, de mégis hatásos.

Fontos megjegyeznem:

A Reg-Enor® nem gyógyszer, hanem táplálék-kiegészítő, és nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést. Az oldalon elhangzottak, ill. leírtak, regenor tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és a Reg-Enor® gyártójának ajánlásán alapulnak. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, akkor semmiképp ne hagyja abban a gyógyszerek szedését, hanem előtte konzultáljon kezelőorvosával.

Ki is az a kúravezető

és miért van rá szükség?

A ( Gasztro-Kaland ) vezetődre?
– Aki segít, hogy azonnali 20%-os kedvezménnyel vásárolhass meg mindent, már első alkalommal!
– Aki végig Melletted lesz a kúra alatt, étrendi és gyakorlati tanácsokkal lát el, személyre szabottan állítja össze a termék csomagodat!
Sok ember kúravezető nélkül vág bele a kúrába. Innen-onnan szedik össze a hiányos infókat, vásárolnak a kollégájuktól, barátnőtől, szomszédtól. Ennek eredménye, hogy kudarcot vallanak, abbahagyják a kúrát, és azt mondják nem is hat a “csodalötyi”.
Sok esetben nem fogadják meg a kúravezető javaslatát, nem kérik a segítséget, “majd én…!” vagy NEM VESZIK KOMOLYAN MAGUKAT és a kúrát…

SZERETED MAGAD ANNYIRA, HOGY KOMOLYAN VEDD MAGAD?!
Ha nem, ne is olvass tovább….
De ha IGEN, gyere Velem! ♥️

A kúravezető tulajdonképpen egy társ-partner, aki az általa tanultak alapján tájékoztat (figyelembe véve a te személyes “paramétereidet”, mert nincs két egyforma ember…), akinek elmondhatod ha bűnözöl, mert még ha rád is pirít a Te érdekedben, a Te kúrád eredményessége érdekében teszi, DE nem fordít hátat!
Ő egy társ számodra, aki JOBBAN HISZ BENNE, hogy MEG TUDOD CSINÁLNI, mint Te magad. ♥️
Nagyon jó, hogy ezekben a csoportokban láthatunk mesés fogyásokat, de ne felejtsük el, hogy nem vagyunk egyforma egészségügyi állapotban.
Van aki 5 hét alatt 10 kg-ot fogy, és van olyan, aki 3 hónap alatt csak 5 kg-ot. Ezért jó, ha van melletted valaki, aki tudja, hogy mit és hogyan kell csinálni, akivel ki tudjátok deríteni mi lehet a gond, ha nem úgy alakul a diéta ahogy szeretnéd. Akivel meg tudod beszélni, hogy mit kellene csinálni, hogy még eredményesebb legyél. Aki átlendít, ha bizonytalan vagy, és azt mondod:
Nekem ez nem megy!
Mert igenis megy!!!♥️

Egy jó vezető nem fog zaklatni nap mint nap, hogy hol tartasz már, de ha kérdésed van bármikor meg tudod keresni, és segít, ha elakadtál.
A kúravezetőd folyamatosan képzi magát, hogy minél többet és jobban tudjon segíteni a hozzá fordulóknak. 🌼
Nekem is van segítőm, mentorom, akivel megbeszélek egy-egy esetet, akitől tanácsot kérek, hogy mit javasoljak a sikeres diéta érdekében, aki megdicsér, ha valamit jól csináltam, ahogy én is teszek a kúrázóimmal.

Ha úgy döntesz itt az idő, és belevágsz, keress meg, és én leszek a társad az úton, amíg eléred a célod.