Akik már lefogytak

és onnan indultak, ahonnan most te

Eredmények és együttműködés…

A program során, fantasztikus barátságok kialakulását segítette elő.
Köszönöm nekik a bizalmat!

Egészségemen kívül számos embert ismerhettem meg, akik elfogadva a segítségem, nem csak csapat és termék használók hanem baráti kapcsolatok is kiépültek és támogatjuk egymást.

Akik komolyan gondolták, hogy megszabadulnak a túlsúlytól,

és végigcsinálták a kúrát:

Zsuzsi

17 kilóval lett kevesebb alig 5 hónap alatt. A puffadás, a reflux és az állandó fáradékonyság teljesen megszünt. Gombás fertőzések havi szinten gyötörték, mára ez is a múlté. A legjobb az egészben, hogy a petefészkeimben számos apró ciszta volt ( PCOS), amitől nehezen ment a teherbeesés. Ennek ellenére nagyon nehezen és sokára, de lett 2 fiam. A program befejezte után 2 hónappal újra sikerült teherbe esnem.

Tímea

4 hónap alatt 17kg sikerült leadnia, elmondása amiért belefogott a programba: “Candida miatt kezdtem el inni, és teljesen rendbe hozott. Grapefruit mag cseppet is ittam.”

Györgyi

“4 hónap alatt 11 kiló ment le , a vérnyomásom helyre állt ami a program előtt mindig magas volt! Kevésbé visel meg az allergiám és sokkal jobb a közérzetem! Tartom az étrendet a program után is .A súlyomat tudom tartani amit elértem én maradok ennél az életmódnál! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nekem ez szuper jól bevált ❤️”

Kati

Változás nem életkor függő!

Első hónap végére lerakhattam asztmapipám! Mivel szakácsként dolgoztam megtaláltam a módját hogy hogyan oldjam meg a szükséges étkezést .Sokkal energia dúsabb vagyok!

Sárvári Ferenc és fia

2013 januárjában 120 kilós és meglehetősen elkeseredett voltam. A 12-es vércukorszint mellett, magas vérnyomástól, és köszvénytől szenvedtem. Akármilyen orvoshoz fordultam, mind ugyanazt javasolta: Le kellene fogynom legalább 15-20 kg-ot. Csak azt nem tudtam, hogyan… Nagyon sok fogyókúrás módszert kipróbáltam, de sajnos én útálok koplalni. Nem szívesen mondtam volna le a kedvenc ételeimről, és a sport sem tartozott a kedvenc elfoglaltságaim közé. Így aztán, ha sikerült is 10 kilótól valahogy megszabadulnom, néhány hónap múlva 15-20 kg jött vissza helyette. Akkor találkoztam a Reg-Enor?®-ral. Egyik barátom menye fogyókúrázott, és egyből szemet szúrt nekem, hogy közben vígan eszi a szalonnát és a kolbászt. Egymás közt jót mosolyogtunk ezen, de a fiatalasszony valóban lefogyott. Ő beszélt nekem a Reg-Enor?®-ról. Így hát én magam, és a fiam is belevágtunk a kúrába, amely rövid idő alatt látványos eredményt hozott. Már az első hónapban mindegyikünk 7-8 kilótól szabadult meg. Ez sem rossz eredmény, de ennél sokkal nagyobb öröm is ért. Nekem az egészségügyi problémáim szűntek meg, a fiamnak pedig látványosan javult a gyermekkora óta kínzó pszoriázisa (pikkelysömör). Négy hónap alatt több mint 20 kilótól sikerült megszabadulnom. Ez az elmúlt 5 év alatt sem jött vissza, azóta is tartom a súlyom. Ugyanúgy, ahogy a fiam is, akinek a pikkelysömöre sem jelentkezett azóta. El sem tudom mondani, hogy mennyire hálásak voltunk, és vagyunk mindezért a mai napig is. Ezért döntöttem úgy, hogy a lehetősegeim szerint, ajánlani fogom a Reg-Enor?®-t mindazoknak, akiknek szüksége lehet rá.

Ivett

“teljes regenor programhoz egy kis turbó segítségként az alga kombinációnkat immun supremme szedtem, ami felturbózta a mellékhatását a programunknak ! 12kg ment le 1,5 hónap alatt🙏 Nagyon jól reagált szervezetem, hogy ilyen látványos változásokat elérhetem☝️ Csak ajánlani tudom mindenkinek Sokkal energia dúsabb a közérzetem, jokat ehettem a program alatt”

Ilona

“Bár csak előbb elkezdtem volna! Akkor hamarabb megszűntek volna a problémáim. imádom a programot.Egy percet se bántam meg.nem éheztem…sőt…. visszanyertem a régi kedvenc ruháimat!”

Nikolett

Egy 3 gyermekes édesanya eredménye 2 év alatt: -57 kg.

Márk

Édesanyja változásait követve ,úgy érezte hogy kis külső előny jól lehet az általános iskola után😉 12 kg másfél hónap alatt

Név

text

Név

text

Név

text

Edina Részeredménye..

TE MELYIKET SZERETNÉD?​

Válassz az alábbi lehetőségek közül, és kattints arra, amelyik igaz rád:

De szereted a finom magyaros ételeket és továbbra is ilyeneket szeretnél enni?
Egészségi, emésztési problémáid vannak, méregteleníteni szeretnél?
Olyan módszert keresek, ami kevés mozgást igényel, de mégis hatásos.

Fontos megjegyeznem:

A Reg-Enor® nem gyógyszer, hanem táplálék-kiegészítő, és nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést. Az oldalon elhangzottak, ill. leírtak, regenor tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és a Reg-Enor® gyártójának ajánlásán alapulnak. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, akkor semmiképp ne hagyja abban a gyógyszerek szedését, hanem előtte konzultáljon kezelőorvosával.